Links


 Start

 Wat

 Hoe

 Wie

 Waar

Privacy verklaring

Aanmelden

  Contact informatie   Geestbrugweg 107

   2281 CJ Rijswijk

   tel: 070 514 2414

Meer contact

  Lidmaatschappen


   LvE

   ROEP

   NVRG

   psycholoogdirect.nl

   vereniging EMDR

   NVVP

PSYCHOLOGENPRAKTIJK

Design by Conuco Design
Start

Kosten

Kosten

U kunt bij Ago terecht voor zowel  basis generalistische zorg  als specialistische GGZ.

Het verschil tussen  deze twee zit hem kort samengevat in de geschatte duur en intensiteit van de behandeling (en de daarbij passende diagnose)

De huisarts bepaalt in eerst instantie waar u voor in aanmerking komt, wij stemmen dit met hem/haar af. De zorg wordt vergoed door uw verzekeringsmaatschappij.

We hebben met alle verzekeringsmaatschappijen een contract zowel in de basis als in de specialistische GGZ.

Dat betekent dat de zorg wordt vergoed.

De behandeling van Jongeren en kinderen tot 18 jaar wordt betaald vanuit de gemeente en daarbij is bovenstaande niet van toepassing. Deze behandelingen worden volledig vergoed.Ago heeft nodig:

Bij het eerste gesprek is het belangrijk om het volgende mee te nemen. Met de juiste gegevens kan de betaling met de verzekeringsmaatschappij geregeld worden.


Als u geen verwijzing heeft van de huisarts voor de basis/specialistische GGZ en komt u voor niet verzekerde zorg, zijn de kosten voor uw eigen rekening.


Eigen risico


De zorg wordt bij de juiste diagnose door uw zorgverzekeraar vergoed. U dient er rekening mee te houden dat de eerste zorg kosten die u in dit jaar maakt, voor uw eigen rekening zijn.


De behandeling zelf betalen


Zoals u wellicht weet heeft de Minister vergoeding van uw behandeling door verzekeraars bij bepaalde diagnoses uitgesloten, dit zijn:

Van een aanpassingsstoornis spreken we als er levensomstandigheden zijn die leiden tot klachten zoals angst, depressie en/of gedragsproblemen, maar die beschouwd worden als een normale reactie op een ingrijpende situatie.

In andere dan bovengenoemde gevallen kunt u ook kiezen voor zelf betalen. U krijgt dan een factuur van ons met een tarief van € 95,= per 45 minuten.


De voordelen van zelf betalen zijn:Een afspraak die niet of niet op tijd (24 uur van tevoren) is afgezegd wordt bij u in rekening gebracht.
U kunt buiten de openingsuren, ook in het weekend, een bericht inspreken op ons antwoordapparaat en zo tijdig afzeggen.U kunt hier een intake formulier downloaden of online invullen